ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Tarlabaşı İlkokulu

Tarlabaşı İlkokulu

Tarlabaşı Mahallesi Eyyübiye/Şanlıurfa
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmek.
Misyon
Bizler idareci – öğretmen bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışmalarını sağlamak.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabah 07:00- 11:50 Öğle 12:00 - 16:50
Soba-Odun-Kömür
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmenlerin özel araçları
Köy
il merkezine 22 km
Unesco Kulubü Müracaatı
eTwinning Çalışmaları, BİGEP, METİP çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuz açılmış olduğu 1992-1993 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim öğretime devam etmektedir. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında ´Beslenme Dostu Okul´ olmuştur.2024 Yılında ise Okulum Temiz Belgesi almıştır. Beyaz Bayrak almak için başvuru yapmıştır.